× Rreth Nesh Kushtet e përdorimit Dyqanet në Cheapy

 


About Us


Vizioni ynë është të jemi burim i pavarur, i besueshëm, konsumatori gjithmonë mund të mbështetet kur krahasojnë produktet në internet. Ne mendojmë se ajo që bëjmë është vërtet emocionuese - tregtia elektronike po rritet me mbi 15% në vit dhe ne duam të vazhdojmë të ndihmojmë blerësit të marrin vendime më të mençura! Cheapy është uebfaqja e parë në Shqipëri që lejon përdoruesit të krahasojnë një gamë të produkteve nga dyqanet e shumta në vetëm disa minuta.


Vizitorët


Dëshironi të kontaktoni Cheapy? Mënyra më e lehtë është të na dërgoni me email ([email protected]) ose të shkruani një pyetje në faqen tonë në Facebook.Shitësit 


A jeni i interesuar të shfaqni produktet tuaja në Cheapy? Nëse po, ju lutemi na dërgoni me email në [email protected]


Reklmues


A jeni i interesuar të reklamoni në Cheapy? Nëse po, ju lutemi na dërgoni me email në [email protected]