× Rreth Nesh Kushtet e përdorimit Dyqanet në Cheapy

Filtra

Prodhuesit

↓ Më shumë

Shakalla e Cmimeve

Furca Dhembesh elektrike

Rendit Sipas

Furçat elektrike të dhëmbëve e bëjnë shumë më të lehtë rutinën e përditshme të kujdesit dentar. Modele të ndryshme punojnë me teknika të ndryshme pastrimi që pastrojnë dhëmbët në mënyrë më të plotë dhe më efektive në krahasim me një furçë dhëmbësh manuale konvencionale. Në të njëjtën kohë, shumë furça dhëmbësh elektrike kanë funksione shtesë që, për shembull, mbrojnë mishrat e dhëmbëve ose specifikojnë kohën optimale të pastrimit.

Teknikat e pastrimit 

Në thelb ekzistojnë dy lloje të ndryshme pastrimi: teknologjia e zërit dhe lëvizjet lëkundëse-rrotulluese. Furçat e dhëmbëve me lëvizje rrotulluese lëkundëse kanë një kokë furce të rrumbullakët që mund të arrijë edhe në vendet e vështira për t'u arritur në gojë. Shumica e modeleve jo vetëm që rrotullohen, por edhe pulsojnë. Kjo në mënyrë efektive liron pllakën dhe e largon atë përmes rrotullimit.

Me furçat e dhëmbëve me zë, koka e furçës vihet në lëvizje. Me këto deri në 40,000 lëvizje në minutë dhe rrjedhjen e lëngut që rezulton, pllaka gjithashtu hiqet tërësisht nga thellësitë midis dhëmbëve. 

Funksione të dobishme

Shumë furça dhëmbësh elektrike, qofshin ato me lëkundje ose me teknologji të zërit, janë të pajisura me funksione të dobishme që ju ndihmojnë të lani dhëmbët çdo ditë. Një kohëmatës prej dy minutash ndihmon në ruajtjen e kohës së larjes së rekomanduar nga dentistët, ndërsa një kontroll shtesë i presionit mbron mishrat dhe dhëmbët e ndjeshëm nga presioni i tepërt. Modelet me çmim më të lartë ofrojnë gjithashtu deri në gjashtë nivele pastrimi, të tilla si një modalitet masazhi për mishrat e irrituar ose një mënyrë zbardhjeje për të parandaluar zbardhjen e dhëmbëve.